Sikringsskap

Begynner sikringsskapet å bli gammelt? Da er det på tide å bytte det ut! Både for sikkerhet mot brann, og mindre strømforbruk.

Et sikringsskap gir deg oversikt over strømforsyningen i hjemmet ditt, men det kan forekomme feil ved disse og forårsake brann. Derfor er det viktig at disse blir vedlikehold for å unngå dette. Dersom du har et gammelt sikringsskap anbefaler vi deg å bytte ut denne med et nytt og moderne sikringsskap.

På de nye og moderne sikringsskapene har dem blitt oppgradert med jordfeilbrytere og automatsikringer. Disse skal forhindre brann og gjøre at du slipper å måtte bytte sikring dersom strømmen skulle gått. 

Det kan være lurt å sjekke sikringsskapet en gang i blant, og dette bidrar til redusert brannfare i boligen din. Dette kan du gjøre ved å sjekke om sikringene er varme eller brent. Opplever du at de er altfor varme eller at de er brent burde du ta kontakt med en autorisert elektriker. 

Vi har lang og god erfaring med dette. Derfor burde du ta kontakt med oss dersom du trenger å bytte eller å undersøke sikringsskapet ditt.

Bilde av et sikringsskap - Sarpsborg Elektro AS, Fredrkstad, Moss - Elektriker

Har du behov for en av våre tjenester?

Ta kontakt og finn din elektriker hos oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle